Вітаємо Вас на сайті нашої школи! Сподіваємось, він буде цікавим і корисним для Вас!

пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Відкритий урок з біології

 Сьогодні, 10 грудня, вчителем біології Лев Н.М. було проведено відкритий урок з біології в 7 класі на тему "Різноманітність і значення птахів". Завдяки чудовій презентації, розробленій вчителем, учні ознайомились з видовим різноманіттям птахів та особливостями їхнього пристосування до різних середовищ існування, з птахами, які занесені до Червоної книги України.









вівторок, 7 грудня 2021 р.

 7 грудня у нашому закладі пройшло навчання вчителів початкових класів супервізером Балко О.І. на тему "Оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти НУШ ". Педагоги отримали корисну інформацію та мали можливість поспілкуватися з супервізером на дану тематику.

Вчителі щиро вдячні Олександрі Ігорівні за гарно проведений час та участь у шкільному флешмобі "Одягни хустку - відроди традиції ".




Всесвітній день української хустки

         Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Це неофіційне свято, яке з'явилося 2019 року, покликане об'єднати жінок різних професій, віку та національностей для збереження українських традицій.

День української хустки відзначають у День Катерини – одне з головних жіночих свят, оскільки ця свята вважається заступницею жіночої долі.




















Хустка з бабусиної скрині

         Сьогодні, 7 грудня, вчитель української мови та літератури Пилипів О. Ю. провела урок в 10 класі у стилі етно-шоу на тему "Хустка з бабусиної скрині".





понеділок, 6 грудня 2021 р.

6 грудня - День Збройних Сил України

 Непереможну у бою,

Ми любим армію свою.

Їй шлють палкі привіти

Всі українські діти.
Сьогодні, 6 грудня, учні 3 класу ,під керівництвом класного керівника Бусько Г.Я. , присвятили урок Дню Збройних Сил України.