Вітаємо Вас на сайті нашої школи! Сподіваємось, він буде цікавим і корисним для Вас!

пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

Незабудка пам'яті

З метою вшанування пам'яті жертв Голодомору, учні 4 класу на уроці образотворчого мистецтва переглянули мультфільм "Голодний дух 32-33 років".

Діти разом із вчителем Марець Н.В. виготовили квітки - Незабудки. Тендітна блакитно-жовта квітка ніби кличе нас: Не забудь! Не забудь! Не забудь!жертв страшного Голодомору 1932-1933 років в Україні.


Не дамо загасити свічку пам'яті

Вчитель початкових класів Марець Н.В. провела урок з образотворчого мистецтва у 2 класі на тему " Не дамо загасити свічку пам'яті ".

На уроці учні переглянули презентацію, з якої дізналися про страшні події в історії України. Другокласники виготовили символ пам'яті жертв Голодомору та плакат "Не дамо загасити свічку пам'яті "



Голодомор 1932-1933рр

Вчитель української мови та літератури Пилипів О.Ю. провела тематичний урок з української літератури у 10 класі на тему "Знищення українського народу голодом у творах українських поетів і письменників".


Тиждень історії (5 день)

      26 листопада у 8 класі відбувся відкритий урок з історії України на тему "Гетьман Петро Конашевич-Сагайдачний ".

Під час уроку учні розв'язували кросворд, працювали з картою, заповнювали історичний ланцюжок термінів і понять, опрацювали головні дати із життя Петра Сагайдачного, виконали вправу "Заверши речення" , а також переглянули фрагменти документального фільму про видатного гетьмана.



середу, 24 листопада 2021 р.

Тиждень історії (3 день)

24 листопада вчитель історії Гоман Р. В. провів відкриті уроки з предмету всесвітня історія:

- урок брейн-ринг у 7 класі на тему "Народження середньовічного світу";
- урок у 10 класі на тему "США у міжвоєнний період ".

неділю, 21 листопада 2021 р.

Тиждень історії (1 день)

      22 листопада у Реклинецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся виховний захід "Пам’ять героїв стукає у наші серця", що був присвячений подіям Революції Гідності 2013-2014 років. Участь в заході взяли учні 6-их класів.

Для школярів було продемонстровано документальні відеохроніки тих доленосних для нашої країни подій. Свої враження від побаченого, а також власні міркування, учні змогли передати за круглим столом. Крім цього школярі ознайомили усіх присутніх із біографіями усіх загиблих Героїв Майдану.
Участь дітей у таких заходах дає нам впевненість у завтрашньому дні, дає надію на світле і мирне майбутнє, адже виховує наших дітей справжніми, впевненими і сміливими патріотами України.