Вітаємо Вас на сайті нашої школи! Сподіваємось, він буде цікавим і корисним для Вас!

пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

Урок

 Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

19 листопада у нашому закладі класні керівники провели уроки з безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Кольоровий тиждень у 4 класі (5 день)

Ось і завершився наш кольоровий тиждень. В останній день "фіолетової п'ятниці" підводили підсумки: декламували вірші, виготовляли браслети, грали в дидактичні ігри, створили лепбук.

Кожен день тижня проходив на високому емоційному підйомі та позитиві. Кольори зцілювали учнів, змінювали їхній настрій, розвивали творчу думку. Посмішки не сходили з обличчя дітей. Вчитися, дійсно, цікаво та весело!








четвер, 18 листопада 2021 р.

Урок доброти

Сьогодні вчителем християнської етики Гасюк І.І. був проведений урок доброти у 3 класі на тему: "Той, що творить добро, творить саме життя." Під час уроку діти вирізали сердечка і писали на них побажання другові, а потім долоньками-промінчиками зігрівали серця. На уроці діти розвинули свої вміння осмислювати духовні цінності, вчитися любити і цінувати життя, виховувати віру в силу любові, дружби, добра і справедливості.









Конкурс

 18 листопада учні 3-8 класів під керівництвом вчителя англійської мови Білобран Г. П. взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови "Мовознавець"











середу, 17 листопада 2021 р.

Кольоровий тиждень в 4 класі (продовження)

      Середа, 17 листопада - день синього кольору, символ спокою та довіри. Учні розповідали про щирість у "відкритий мікрофон" . Провели акцію "Букет долоньок побажань".

Діти брали активну участь у конкурсі малюнків "Життя цікаве та яскраве".
Школярі виготовляли хмаринки, на яких записували свої думки про сьогоднішній день.









Урок української літератури у 8 класі

         На уроці української літератури восьмикласники мандрували життєвими дорогами Лесі Українки. Учні засвоювали і закріплювали знання про поетесу, виконуючи різноманітні завдання на таких "зупинках": "Біографічна", "Поетична", "Лінгвістична", "Музична, "Творча".





вівторок, 16 листопада 2021 р.

Кольоровий тиждень в 4 класі (продовження)

        Сьогодні, 16 листопада , у 4 класі - червоний вівторок, день доброти та любові. Учні висловлювали свої думки про добро, сидячи на кріслі автора. Ілечко О.П. провела урок доброти, використовуючи метод "Шести капелюхів". Діти, приміряючи певного кольору капелюх, розповідали свої враження від прочитаного твору. Виготовили "Квіточку добра" для товариша. Свої емоції записали на сердечках, які помістили у "портфелик".








Всеукраїнська акція

 В рамках Всеукраїнської акції " 16 днів проти насильства" у 6-Б класним керівником Лев Н.М. був проведений тренінг "Ми - проти насильства". Також було проведено конкурс малюнків на тему "Скажемо насиллю -НІ".





МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Сьогодні, 16 листопада, у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності у нашому закладі практичним психологом Годісь Г.І. було проведено:

  • подорож країною Толерантності, "Сонце всім однаково сяє", урок Толерантності (4 клас);
  • виховна година "Жити в мирі з собою та іншими" (6-Б клас);
  • тренінгові заняття "Всі ми різні, всі ми рівні" (8 клас), "Толерантність як запорука людяності" (9 клас).






понеділок, 15 листопада 2021 р.

Кольоровий тиждень в 4 класі

        Сьогодні, 15 листопада , у 4 класі розпочався кольоровий тиждень толерантності. Понеділок - зелений день, символ природи.

Класний керівник Ілечко О. П. провела з учнями тематичну годину спілкування. Діти переглянули відео "Що таке толерантність? ". Разом створювали емблеми, квітку толерантності. Учні з цікавістю виготовляли книжечки "добрих справ". Свої емоції записували на зелених листочках, які розмістили у портфелик вражень.




неділю, 14 листопада 2021 р.

Бесіда з психологом

 В рамках Всеукраїнської акції " 16 днів проти насильства" практичним психологом Годісь Г.І. було проведено бесіду з елементами тренінгу "Життя без насильства " у 10 класі та виховні години:

- "Моє щасливе майбутнє"(3 клас);
- "Мій улюблений світ - без насильства" (2 клас);
- "Скажи Ні насильству" (7 клас).